Champions League op tv: uitzendingen live wedstrijden en samenvattingen CL

Champions_League_op_tv.jpg

Champions League kijken: zowel live wedstrijden als CL samenvattingen worden uitgezonden op SBS 6 of Veronica (open net) en op Ziggo Sport. Bekijk hier welke wedstrijden wanneer en hoe laat te zien zijn en op welke zender.

CHAMPIONS LEAGUE LIVE OP TV TE ZIEN
CL uitzending: welke wedstrijden, hoe laat, welke zender?

CHAMPIONS LEAGUE TE ZIEN OP SBS6 EN ZIGGO

DINSDAG 9 MAART 2021

Open net: SBS6 | en op Ziggo 14, Ziggo Select, Ziggo Voetbal


SBS6
20.30 uur: Voorbeschouwing Champions League
21.00 uur: Juventus - FC Porto | LIVE | Achtste finales
23.00 uur: Nabeschouwing UEFA Champions League en samenvattingen

Ziggo Sport Select
20.30 uur: Borussia Dortmund - Sevilla FC | LIVE

Ziggo Sport Voetbal
20.30 uur: Juventus - FC Porto | LIVE


WOENSDAG 10 MAART 2021

Open net: SBS6 | en op Ziggo 14, Ziggo Select, Ziggo Extra


SBS6
20.30 uur: Voorbeschouwing Champions League
21.00 uur: Paris Saint-Germain - FC Barcelona | LIVE | Achtste finales
23.00 uur: Nabeschouwing UEFA Champions League en samenvattingen

Ziggo Sport Select
20.30 uur: Liverpool - RB Leipzig | LIVE

Ziggo Sport Voetbal
20.30 uur: Paris Saint-Germain - FC Barcelona | LIVE


Zie ook: wedstrijden Champions League t/m finale 2021

Op welke zender worden de wedstrijden in de Champions League op televisie uitgezonden? Hoe laat zijn de samenvattingen? Wanneer kun je de CL-wedstrijden live kijken? Bekijk hier het programma van de Champions League met het tijdstip van de uitzendingen die (ook) dit seizoen 2020-2021 op tv te zien zijn bij Veronica. Behalve op het open net (Veronica zijnde Ziggo Kanaal 8) zijn de Champions League-wedstrijden ook te zien op betaalzender Ziggo Sport: op Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Totaal en Ziggo Sport Select. Bekijk hier het uitzendschema van de Champions League op tv en als livestream op internet.

CL op tv | Champions League live
Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de UEFA Champions League, ook de rechten voor het seizoen 2020-2021. Klanten van Ziggo kunnen via Kanaal 14 van Ziggo Sport gratis Champions League kijken. In de groepsfase wordt via dit kanaal op elke speeldag live één CL-wedstrijd uitgezonden. Dit is de op papier meest interessante wedstrijd. Daarna volgt in de live-uitzending een overzicht met samenvattingen en hoogtepunten van de andere Champions League duel(s) van die avond.

CL Live: alle wedstrijden via Ziggo
Met een abonnement kun je via Ziggo Sport Totaal zelf bepalen welke CL-wedstrijd je wilt zien. Dat geldt ook als er meerdere wedstrijden tegelijk worden gespeeld. Bovenaan deze pagina zie je ten tijde van de actuele wedstrijden precies hoe laat en op welke (Ziggo-)zender deze op tv komen. Dat kan ook op Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Voetbal zijn. Via Ziggo Go kun je overigens ook onderweg de CL-duels live volgen.

>>> Zie desgewenst ook: Europa League op tv.

Champions League Veronica
Via de betaalkanalen van Ziggo zijn dus alle wedstrijden in de Champions League 2020-2021 rechtstreeks te zien. Daarnaast is er altijd een CL-duel in zijn geheel live op Veronica, dus (gratis) op het open net.

CL Veronica | tv en livestream
Van deze CL-wedstrijd die rechtstreeks op Veronica wordt uitgezonden is er doorgaans ook een livestream, te bekijken via de app van NU.nl.

Champions League samenvattingen | internet en televisie
De samenvattingen van alle wedstrijden in de groepsfase, achtste finales, kwartfinales, halve finales en finale van de Champions League komen ook op Veronicatv.nl. Daarnaast zijn de CL-samenvattingen zoals gezegd ook op televisie na afloop van de live wedstrijd op Veronica en Ziggo Sport.