Europa Conference League op tv: live wedstrijden ECL | ESPN, Veronica, SBS6

Europa_Conference_League_op_tv.jpg

Europa Conference League live kijken op tv. De wedstrijden in de ECL zijn te zien bij ESPN en Talpa (op SBS, Veronica en/of Net5).


UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE
LIVE OP TV TE ZIEN OP ESPN en SBS6/Veronica

ECL uitzending: wedstrijden, hoe laat, welke zender?

DINSDAG 19 OKTOBER 2021

ESPN, 16.30 uur: Celtic - Ferencváros | Live EL


WOENSDAG 20 OKTOBER 2021

ESPN, 16.30 uur: Spartak Moskou - Leicester City | Live EL


DONDERDAG 21 OKTOBER 2021
Open net: Veronica | en op ESPN

EL Groepsfase Speelronde 3

> TE ZIEN OP VERONICA:

18.00 uur: Voorbeschouwing
Europa (Conference) League

18.40 uur: n.n.b. | LIVE EL/ECL
20.55 uur: n.n.b. | LIVE EL/ECL
22.50 uur: Nabeschouwing
23.20 uur: Samenvattingen Europa League

> TE ZIEN OP ESPN:

ESPN
17.45 uur: Studio Europa
Voorbeschouwing Europa (Conference) League
18.45 uur: Vitesse - Tottenham Hotspur | Live ECL
20.40 uur: Studio Europa
20.55 uur: CFR Cluj - AZ | Live ECL
22.50 uur: Studio Europa
Nabeschouwing en samenvattingen

ESPN 2
17.45 uur: Studio Europa
Voorbeschouwing Europa (Conference) League
18.45 uur: Feyenoord - 1. FC Union Berlin | Live ECL
20.55 uur: PSV - AS Monaco | Live EL
00.30 uur: Studio Europa, nabeschouwing

ESPN 3
16.30 uur: HJK Helsinki - Maccabi Tel Aviv | Live ECL
18.40 uur: Betis - Bayer Leverkusen | Live EL
20.55 uur: West Ham United - KRC Genk | Live EL

ESPN 4
18.40 uur: Lazio - Marseille | Live EL
20.55 uur: Lokomotiv Moskou - Galatasaray | Live EL

Speelschema:

Europa Conference League t/m finale 2022

Wedstrijden Europa League t/m finale 2022

De Europa Conference League is te zien bij ESPN en Talpa op zender SBS6, Veronica of eventueel Net5. Sinds seizoen 2021-2022 heeft Talpa de uitzendrechten van de Europa Conference League. Daarvóór had dit mediabedrijf de rechten van de Champions League in handen.

Waar komen de ECL-wedstrijden live op tv? En waar worden de samenvattingen van de Europa Conference League uitgezonden, op tv en via livestream online? De Europa Conference League is nu dus te zien op televisie bij ESPN en op SBS6, Veronica (of Net5). Hier vind je voorafgaande aan elke nieuwe speelronde het actuele uitzendschema van de Europa Conference League op ESPN, SBS6, deels Veronica en Net5. Vind hier het tv-schema met tijdstip van alle Europa Conference League-wedstrijden én voorbeschouwingen en samenvattingen. Veelal komen deze rechtstreeks op televisie en eveneens online op internet.

ECL op tv | Europa Conference League live
UEFA Europa Conference League op tv: waar, wanneer en hoe laat? De live uitzendrechten van de UEFA Europa League - alle wedstrijden - zijn voor seizoen 2021-2022 in handen van Talpa. Hetzelfde geldt voor de nieuwe UEFA Europa Conference League. De Champions League is verhuisd in omgekeerde volgorde. De wedstrijden in de hoogste Europese clubcompetitie waren te zien op SBS6, maar kun je vanaf seizoen 2021-2022 voor een periode van drie jaar kijken bij RTL, via zender RTL 7. Zie ook: Champions League op tv.

Europa Conference League samenvattingen
Talpa heeft de rechten van het uitzenden van de EL-wedstrijden én de ECL op televisie en internet vanaf het seizoen 2021-2022 eveneens voor drie jaar. Talpa heeft de zenders SBS6, Veronica en Net5 tot zijn beschikking om de Europa League en Europa Conference League op uit te zenden. Op SBS6 (dan wel Veronica of Net5) zijn behalve de live wedstrijden ook de voorbeschouwing, nabeschouwing en samenvattingen te zien.

Talpa: van Champions League naar Europa (Conference) League
Talpa switcht dus van Champions League naar Europa League en Europa Conference League lijkt daarmee een stapje terug te moeten doen. Directeur televisie Marco Louwerens licht toe: "De concurrentie voor de uitzendrechten is structureel enorm. We zijn blij dat ook na de zomer Europees topvoetbal bij onze zenders te zien is. Met de UEFA Europa League en de nieuwe UEFA Europa Conference League zijn we ervan overtuigd dat we wederom hele interessante wedstrijden, met veel Nederlandse clubs, kunnen uitzenden en onze kijkers mooie voetbalavonden kunnen blijven voorschotelen."

Europa Conference League uitzendschema | tijdstip uitzendingen
Op deze pagina vind je het actuele Europa Conference League uitzendschema van SBS6 en Veronica. Je vindt hier telkens de aankomende ECL wedstrijden die live te zien zijn. Evenals het tijdstip waarop de voorbeschouwing, nabeschouwing en samenvattingen op televisie worden uitgezonden.

Europa Conference League op Veronica / SBS6
Vanaf de groepsfase maken, op het open net van SBS6 en Veronica, in de Europa Conference League-uitzendingen een vast en tevens wisselend gezelschap analisten en andere gasten hun opwachting. Behalve de live wedstrijden op SBS6 op tv zijn via internet van Talpa ook een livestream en samenvattingen van de Europa (Conference) League-wedstrijden te zien.

>>> Zie ook: Champions League op tv