Jong Oranje op tv: live op zender FOX Sports

Jong_Oranje_live_op_tv_welke_zender.jpg

Op welke zender komt Jong Oranje? De wedstrijden van Jong Oranje worden live uitgezonden op televisie op (een kanaal van) zender FOX Sports.


JONG ORANJE LIVE OP TV: WELK KANAAL, HOE LAAT?


Woensdag 18 november 2020 | FOX
Voorbeschouwing: 19.30 uur Kanaal: FOX Sports 1
PORTUGAL - JONG ORANJE | EK-kwalificatie EK 2021
Live registratie wedstrijd vanaf 20.30 uur

De voorbeschouwing vanaf 19.30 uur is te zien bij het programma Fox Sports Extra. De nabeschouwing van Portugal - Jong Oranje begint om 22.20 uur.

Definitief uitzendschema

Zie ook: Programma wedstrijden Jong Oranje

Op welke zender komt Jong Oranje? De wedstrijden van Jong Oranje zijn te zien op FOX Sports. Tot in elk geval 2020 (uitzendrechten) komt Oranje onder 21 via FOX op tv. De zender brengt een live verslag van elke wedstrijd van Jong Oranje op één van zijn kanalen: FOX Sports 1, 2, 3, 4, 5, 6 of 7. Ook de samenvattingen van de interlands van Jong Oranje zijn te bekijken; op de site van FOX, evenals reacties op de wedstrijd.

Oefeninterlands en kwalificatie EK
Zowel de oefeninterlands als de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal voor spelers onder 21 jaar, zijn rechtstreeks op televisie te zien via deze betaalzender. De wedstrijden worden in elk geval uitgezonden op kanaal FOX Sports 1.

Hoe laat komt Jong Oranje op tv | actueel uitzendschema
In het blok hierboven lees je altijd de actuele begintijd van de uitzending zelf én van de live registratie van de aankomende wedstrijd van Jong Oranje. Overigens zendt FOX Sports ook de documentaire 'Jong Oranje opent de deuren' uit. Deze docu biedt een speciaal kijkje achter de schermen bij de grootste (voetbal)talenten.

Kwalificatie EK Onder 21 op televisie
De meeste wedstrijden van Jong Oranje die op FOX komen, staan in het teken van kwalificatie voor het EK 2021. Nederland onder 21 komt in Groep 7 uit tegen Wit-Rusland, Cyprus, Gibraltar, Noorwegen en Portugal. De eindronde van het EK U21 in 2021 is in Hongarije en Slovenië. Nederland speelt zijn thuiswedstrijden in De Vijverberg in Doetinchem. Meer info, alle data en tijden: Programma Jong Oranje.

Jong_Oranje_programma.jpg

Jong Oranje: komend doel is zich te kwalificeren voor het EK 2021.