Jong Oranje op tv: live te zien op zender...

Jong_Oranje_live_op_tv_welke_zender.jpg

Op welke zender komt Jong Oranje? De wedstrijden van Jong Oranje worden live uitgezonden op televisie op (een kanaal van) zender NOS en ESPN.


JONG ORANJE LIVE OP TV: WELK KANAAL, HOE LAAT?

Definitief uitzendschema

Finale EK onder 21 is live te zien bij de NOS op zondag 6 juni. Zender: NPO 3 (NPO Zapp). De voorbeschouwing van de EK-finale Portugal - Duitsland begint om 19.55 uur. De wedstrijd begint om 21.00 uur. De nabeschouwing begint om 22.50 uur.


Donderdag 3 juni 2021 | NOS | NEDERLAND - DUITSLAND
1-2, Nederland uitgeschakeld
Voorbeschouwing: 20.25 uur Kanaal: NPO 3 (NPO Zapp)
JONG ORANJE - DUITSLAND | EK 2021 Halve finale
Live registratie wedstrijd vanaf 21.00 uur. De nabeschouwing van Jong Oranje - Duitsland begint om 22.45 uur.

Latere wedstrijden mogelijk op andere zender NOS.
NPO Nieuws is te vinden op kanaal:
Ziggo: kanaal 501
KPN: kanaal 43


Zie ook: Programma wedstrijden Jong Oranje

Op welke zender komt Jong Oranje? De wedstrijden van Jong Oranje zijn te zien op ESPN. Let op: het EK 2021 is te zien bij de NOS op NPO. De uitzendrechten van Oranje onder 21 op tv zijn verder in handen van ESPN. De zender brengt een live verslag van elke wedstrijd van Jong Oranje op één van zijn kanalen: ESPN, ESPN 2, ESPN 3, ESPN 4, ESPN 5, ESPN 6 of ESPN Extra. Ook de samenvattingen van de interlands van Jong Oranje zijn te bekijken; op de site van ESPN, evenals de reacties op de wedstrijd.

Oefeninterlands en kwalificatie EK
Zowel de oefeninterlands als de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal voor spelers onder 21 jaar, zijn rechtstreeks op televisie te zien via deze betaalzender. De wedstrijden worden in elk geval uitgezonden op kanaal ESPN.

Hoe laat komt Jong Oranje op tv | actueel uitzendschema
In het blok hierboven lees je altijd de actuele begintijd van de uitzending zelf én van de live registratie van de aankomende wedstrijd van Jong Oranje. Overigens zendt ESPN ook de documentaire 'Jong Oranje opent de deuren' uit. Deze docu biedt een speciaal kijkje achter de schermen bij de grootste (voetbal)talenten.

EK Onder 21 op televisie
Veel van de wedstrijden van Jong Oranje die op ESPN komen, stonden in het teken van kwalificatie voor het EK. Nederland onder 21 kwam in Groep 7 uit tegen Wit-Rusland, Cyprus, Gibraltar, Noorwegen en Portugal en is inmiddels geplaatst. De eindronde van het EK U21 in 2021 begon met de groepsfase in Hongarije en Slovenië. Nederland speelt zijn thuiswedstrijden in De Vijverberg in Doetinchem. Meer info, alle data en tijden: Programma Jong Oranje.

Jong_Oranje_programma.jpg

Jong Oranje speelt om het Europees kampioenschap.