TOTO KNVB Beker op tv: schema live wedstrijden, samenvattingen en livestream

KNVB_Beker_op_tv_live_wedstrijden_samenvattingen.jpg

Op welke zender komen de wedstrijden van het TOTO KNVB Bekertoernooi live op televisie? En waar zijn de samenvattingen van de KNVB Beker, op tv en online? De KNVB Beker kijken op tv en via livestream op internet kun je op Veronica en FOX.

TOTO KNVB BEKER OP TV | WELKE ZENDER?
LIVE WEDSTRIJDEN EN SAMENVATTINGEN


Donderdag 5 maart 2020

FOX 1:
20.00 uur: voorbeschouwing Feyenoord - NAC Breda, halve finale
20.45 uur: Feyenoord - NAC Breda | live
22.35 uur: live nabeschouwing tweede halve finale KNVB Beker


Zie ook: alle wedstrijden TOTO KNVB Bekertoernooi

Waar worden de wedstrijden van de TOTO KNVB Beker uitgezonden? Live op tv en als livestream op internet? Op welke zender en hoe laat zijn de samenvattingen van de KNVB bekerwedstrijden te zien, op televisie en op internet? FOX Sports en Veronica zijn de zenders die de wedstrijden live uitzenden, naast de samenvattingen van de bekerwedstrijden op tv en online. Lees hier wanneer. Op Voetbalkalender.nl vind je ook het programma van het TOTO KNVB Bekertoernooi tot en met de finale van de KNVB Beker seizoen 2019-2020.

Hierboven zie je voor alle nieuwe KNVB bekerwedstrijden en/of een nieuwe ronde in het KNVB Bekertoernooi de actuele info op welke zender welke wedstrijd live is te zien, en waar en hoe laat de samenvattingen van de KNVB Beker op tv en online worden uitgezonden. Deze uitzendingen zijn op de kanalen (tv en online) van Veronica en FOX (FOX TV, Fox Sports, betaalzender en open net).

Wedstrijden KNVB Beker: wanneer op tv, op welke zender?
De KNVB bekerwedstrijden in het seizoen 2019-2020 zijn in elk geval live te zien op zender FOX. Sommige van deze wedstrijden zijn op het open net van FOX (de seriezender). Het gaat hierbij om een livewedstrijd op de donderdag van de betreffende KNVB speelronde (in elk geval vanaf de derde KNVB bekerronde, de achtste finales), een wedstrijd die om 20.45 uur gespeeld wordt. Het open net zit bij Ziggo op kanaal 11 en bij KPN op kanaal 14. Vanaf de kwartfinales zendt ook Veronica meerdere wedstrijden live uit. Om zelf de keuze te maken welke van de bekerduels je live op tv wilt zien, is een abonnement nodig op de betaalzender van FOX Sports.

Hoe laat zijn de samenvattingen van de KNVB bekerduels te zien?
De samenvattingen van de wedstrijden in het TOTO KNVB Bekertoernooi komen op televisie in de uitzending van Veronica. Daarnaast zijn op de donderdag van een KNVB bekerronde vanaf 18.30 uur de samenvattingen van de wedstrijden op dinsdag en woensdag, en vanaf 23.00 uur de samenvatting van eerder die dag (donderdag dus) te zien op het open net van FOX. Een deel van de samenvattingen is ook op tv te zien bij de NOS, in de programma's Studio Sport en Nieuwsuur, deels gecombineerd. Verder zijn alle samenvattingen na afloop van de wedstrijden online te bekijken hier op de website van FOX Sports.

Livestream KNVB Bekertoernooi: waar op internet?
Een wedstrijd van de KNVB Beker online bekijken op pc, smartphone, laptop, notebook of tablet? Dat kan ook. De livestreams van de TOTO bekerwedstrijden zijn te bekijken via de FOX Sports Go App. Hierop moet je je wel abonneren.