TOTO KNVB Beker op tv: schema live wedstrijden, samenvattingen en livestream

KNVB_Beker_op_tv_live_wedstrijden_samenvattingen.jpg

Op welke zender komen de wedstrijden van het TOTO KNVB Bekertoernooi live op televisie? En waar zijn de samenvattingen van de KNVB Beker, op tv en online? De KNVB Beker kijken op tv en via livestream op internet kan op FOX, Veronica en ESPN.

TOTO KNVB BEKER OP TV | WELKE ZENDER?
LIVE WEDSTRIJDEN EN SAMENVATTINGEN


FOX, ESPN ZENDEN DUELS BEKERRONDE 1 LIVE UIT

BEKER LIVE26 OKTOBERZENDER / KANAAL
18.45 uurSteDoCo - FC UtrechtLIVE OP ESPN 2
20.00 uurKozakken Boys - Telstar
20.00 uurFC Volendam - FC Emmen
20.00 uurSparta Nijkerk - ADO Den Haag
20.00 uurACV - MVV
20.00 uurASWH - Heracles Almelo
20.00 uurSpakenburg - FC Dordrecht
20.00 uurPEC Zwolle - De Graafschap
20.00 uurRoda JC - FC Den Bosch
20.00 uurDVS'33 Ermelo - FC Eindhoven
21.00 uurNAC Breda - VVV-VenloLIVE OP ESPN & FOX (voorbeschouwing begint om 20.00 uur)
BEKER LIVE27 OKTOBERZENDER / KANAAL
18.45 uurOSS'20 - FC TwenteLIVE OP ESPN 2
20.00 uurFortuna Sittard - TOP Oss
20.00 uurWestlandia - Excelsior Maassluis
20.00 uurAlmere City - Go Ahead Eagles
20.00 uurHarkemase Boys - DOVO
20.00 uurADO'20 - Barendrecht
20.00 uurCapelle - N.E.C.
20.00 uurIJsselmeervogels - Excelsior
20.00 uurAFC - sc Heerenveen
20.00 uurGVVV - Sparta Rotterdam
20.00 uurDe Treffers - Rijnsburgse Boys
20.00 uurAchilles Veen - GVV Unitas
20.00 uurStaphorst - Gemert
21.00 uurFC Groningen - Helmond SportLIVE OP ESPN & FOX (voorbeschouwing begint om 20.00 uur)
BEKER LIVE28 OKTOBERZENDER / KANAAL
18.45 uurAjax (av) - SC CambuurLIVE OP ESPN 2
21.00 uurRKC Waalwijk - Willem IILIVE OP ESPN & FOX (voorbeschouwing 20.00 uur)

Waar worden de wedstrijden van de TOTO KNVB Beker uitgezonden? Live op tv en als livestream op internet? Op welke zender en hoe laat zijn de samenvattingen van de KNVB bekerwedstrijden te zien, op televisie en op internet? FOX, ESPN en Veronica zijn de zenders die de wedstrijden live uitzenden, naast de samenvattingen van de bekerwedstrijden op tv en online. Lees hier wanneer. Op Voetbalkalender.nl vind je ook het programma KNVB Beker tot en met de finale van de KNVB Beker van dit seizoen.

Hierboven zie je voor alle nieuwe KNVB bekerwedstrijden en/of een nieuwe ronde in het KNVB Bekertoernooi de actuele info op welke zender welke wedstrijd live is te zien, en waar en hoe laat de samenvattingen van de KNVB Beker op tv en online worden uitgezonden. Deze uitzendingen zijn op de kanalen (tv en online) van Veronica en FOX TV / ESPN (open net en betaalzender).

Wedstrijden KNVB Beker: wanneer op tv, op welke zender?
De KNVB bekerwedstrijden zijn in elk geval live te zien op zender FOX. Sommige van deze wedstrijden zijn op het open net van FOX (de seriezender). Het gaat hierbij om een livewedstrijd op de donderdag van de betreffende KNVB speelronde (in elk geval vanaf de derde KNVB bekerronde, de achtste finales), een wedstrijd die om 20.45 uur gespeeld wordt. Het open net zit bij Ziggo op kanaal 11 en bij KPN op kanaal 14. Vanaf de kwartfinales zendt ook Veronica meerdere wedstrijden live uit. Om zelf de keuze te maken welke van de bekerduels je live op tv wilt zien, is een abonnement nodig op de betaalzender van ESPN.

Hoe laat zijn de samenvattingen van de KNVB bekerduels te zien?
De samenvattingen van de wedstrijden in het TOTO KNVB Bekertoernooi komen op televisie in de uitzending van Veronica. Daarnaast zijn op de donderdag van een KNVB bekerronde vanaf 18.30 uur de samenvattingen van de wedstrijden op dinsdag en woensdag, en vanaf 23.00 uur de samenvatting van eerder die dag (donderdag dus) te zien op het open net van FOX. Een deel van de samenvattingen is ook op tv te zien bij de NOS, in de programma's Studio Sport en Nieuwsuur, deels gecombineerd. Verder zijn alle samenvattingen na afloop van de wedstrijden online te bekijken hier op de website van ESPN.

Livestream KNVB Bekertoernooi: waar op internet?
Een wedstrijd van de KNVB Beker online bekijken op pc, smartphone, laptop, notebook of tablet? Dat kan ook. De livestreams van de TOTO bekerwedstrijden zijn te bekijken via de FOX Sports Go App. Hierop moet je je wel abonneren.