Oranje op tv: op welke zender komt het Nederlands elftal?

Oranje_op_tv_welke_zender_nederlands_elftal.jpg

Op welke zender komt Oranje? De wedstrijden van het Nederlands elftal worden live uitgezonden bij de NOS (NPO 1 of NPO 3). Lees hier ook hoe laat.


NEDERLANDS ELFTAL (LIVE) OP TV: OP WELKE ZENDER EN HOE LAAT KOMT ORANJE: POLEN - NEDERLAND?


Woensdag 18 november 2020 | NOS / NPO 3 (NPO Zapp)
Voorbeschouwing: 20.20 uur
POLEN - NEDERLAND | UEFA Nations League
Live registratie wedstrijd vanaf 20.40 uur, wedstrijd begint om 20.45 uur
Na afloop nabeschouwing, samenvatting en analyses

Ook livestream op NOS.nl


Zie ook: alle wedstrijden Nederlands elftal

Op welke zender is Oranje te zien, op televisie en internet? De wedstrijden van het Nederlands elftal komen live op tv bij de NOS. Dat geldt (in elk geval tot en met 2022) voor alle wedstrijden van Oranje mannen. De NOS heeft de uitzendrechten van zowel de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020, de eindronde van het Europees kampioenschap 2020, de kwalificatieduels voor het WK 2022, de wedstrijden in de UEFA Nations League en alle Oranje oefeninterlands.

Live uitzending wedstrijd Oranje bij de publieke omroep
De publieke omroep zendt de wedstrijden van het Nederlands elftal uit via NPO / NOS. De live uitzendingen met de duels van het nationale voetbalelftal zijn te bekijken op NPO 1 en NPO 3 (NPO Zapp).

Uitzendrechten Nederlands elftal
Ook de wedstrijden van andere landen op het EK 2020 worden op de Nederlandse televisie rechtstreeks uitgezonden, door de NOS, de zender die de uitzendrechten in handen heeft. En ook tijdens de kwalificatiereeks op weg naar EURO 2020 zijn naast Nederland eveneens alle andere wedstrijden te zien, maar dan in samenvatting.

Livestream Oranje
Behalve op televisie zijn de interlands van Oranje tot en met 2022 ook op de radio en online live te volgen via de NOS. Met de livestream van Oranje kunnen via internet dus de EK-kwalificatiewedstrijden, de WK-kwalificatiewedstrijden, de UEFA Nations League-duels, de (eventuele) EK- en WK-duels tijdens de eindronde(n) evenals de vriendschappelijke interlands van Oranje worden bekeken. Op pc, laptop, notebook, smartphone, tablet en natuurlijk tv met internet, ook onderweg. Dat kan onder meer met de NOS App. Online Oranje kijken kost niks: de livestream van Oranje bij de NOS is gratis. Dit geldt ook voor de voorbeschouwing en de analyses na afloop.

Hoe laat komt Oranje op tv?
Hoe laat begint de live uitzending? In het blok hierboven lees je telkens de actuele begintijd van de meest actuele wedstrijd van het Nederlands elftal.