Donderdag 21 november 2019

Ajax uit tegen Lille woensdag te zien | uitzending begint 20.30 uur bij Veronica

Uitzending_Ajax_Champions_League_Veronica.jpg

Wanneer en hoe laat begint de uitzending van Ajax in de Champions League op Veronica?

Veronica zendt de wedstrijd van Ajax in de Champions League, op woensdag 27 november uit tegen LOSC Lille, vanaf 20.30 uur (uiteraard live) uit. De wedstrijd LOSC Lille - Ajax begint om 21.00 uur. De wedstrijd wordt op tv ook uitgezonden door Ziggo Sport. De uitzending op kanaal Ziggo Voetbal met live registratie van het komende Champions League-duel van Ajax in Poule H, begint bij Ziggo om 20.55 uur.

Zie ook: Uitzendschema Veronica en Ziggo Sport met de live wedstrijden in de Champions League op dinsdag 26 en woensdag 27 november 2019.

Programma groepsfase CL
Het is de vijfde wedstrijd van de Amsterdammers in Champions League Poule H. Daarin is de spanning, na veel arbitrale dan wel arbitraire discussies in de voorbije twee wedstrijden thuis en uit tegen Chelsea, om te snijden. Ajax kan door te winnen bij Lille alsnog meer zekerheid inbouwen om door te stoten naar de achtste finales van de Champions League, met verder in de groepsfase alleen nog de thuiswedstrijd tegen Valencia voor de boeg.

Programma achtste finales CL
Ajax, Chelsea en Valencia gaan met elk 7 punten uit de eerste vier groepsduels gezamenlijk aan de leiding. Ajax heeft wel het meest gunstige doelsaldo. De bovenste twee teams na de zes groepsduels vervolgen hun weg in de knock-outfase. Die gaat van start op dinsdag 18 februari 2020.

Hoe laat zijn de samenvattingen?
De voorbeschouwing op Veronica van LOSC Lille - Ajax begint dus om 20.30 uur, de wedstrijd om 21.00 uur. Vanaf 22.50 is er de nabeschouwing op dit open net, met het Veronica-panel aan analisten. Vanaf ongeveer kwart over elf (23.15 uur) beginnen op Veronica de samenvattingen van de andere gespeelde wedstrijden in de Champions League op woensdag 27 november.

Uitzending Champions League
Het uitzendschema met alle wedstrijden van de woensdag waarop Ajax speelt, maar ook het schema met de duels die een dag eerder, op dinsdag 26 november, live op tv te zien zijn, vind je hier.