Woensdag 30 oktober 2019

Wanneer is de volgende ronde van de KNVB Beker?

Volgende_ronde_TOTO_KNVB_Beker.jpg

Wanneer is de volgende ronde van de KNVB Beker? Dit is het actuele programma van het TOTO KNVB Bekertoernooi.

De volgende ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi is op dinsdag 17, woensdag 18 en/of donderdag 19 december 2019. Het gaat om de tweede ronde van de KNVB Beker, die feitelijk vormgeeft aan de zestiende finales. Immers, er zijn dan nog 32 teams over uit deels het amateurvoetbal, deels de Keuken Kampioen Divisie en deels de Eredivisie, die het in de komende ronde in zestien onderlinge wedstrijden tegen elkaar opnemen.

2-11 UPDATE van dit artikel. De uitslag van de loting heeft inmiddels deze wedstrijden opgeleverd:

IJsselmeervogels - SteDoCo
Heracles Almelo - FC Dordrecht
Telstar - Ajax
sc Heerenveen - Roda JC

Vitesse - Odin'59
OFC - Spakenburg
SC Cambuur - Feyenoord
AZ - Groene Ster

Willem II - Sparta Rotterdam
FC Twente - Go Ahead Eagles
VV Katwijk - TOP Oss
FC Groningen - FC Utrecht

Fortuna Sittard - PEC Zwolle
GVVV - PSV
Excelsior - FC Eindhoven
Sparta Nijkerk - NAC Breda

_____________

Origineel artikel:

Dit zijn op moment van schrijven de al bekende winnaars uit de eerste Ronde: SteDoCo, Vitesse, VV Katwijk, SC Cambuur, GVVV, FC Dordrecht, IJsselmeervogels, Telstar, PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, Roda JC, FC Eindhoven, TOP Oss, Excelsior en NAC Breda. Daarbij komen nog de resterende winnaars van woensdag 30 en donderdag 31 oktober. Daarnaast stromen in Ronde 2 c.q. de 16e finales van de nationale beker de 'Europese' clubs in: Ajax, Feyenoord, PSV en AZ.

Welke clubs tegen elkaar in de volgende KNVB Bekerronde?
Wie tegen wie speelt in de volgende bekerwedstrijden die bepalen welke clubs naar de achtste finales gaan (die worden overigens op dinsdag 21, woensdag 22 en/of donderdag 23 januari 2020 gespeeld), bepaalt de loting op zaterdag 2 november. De trekking voor Ronde 2 van de TOTO KNVB beker wordt 's avonds live verricht op televisie bij het FOX-programma De Eretribune.

Exacte programma KNVB Beker: data en begintijden
Het schema met de precieze speeldata en de begintijden van alle wedstrijden in de komende, tweede hoofdronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi, wordt naar verwachting bekend op uiterlijk maandag 4 november 2019. Mogelijk vervalt één van de genoemde speeldatums van dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 december 2019. De affiches zelf voor de eerstvolgende ronde komen zoals gezegd al eerder tevoorschijn: zaterdag, uit de koker bij de KNVB Bekerloting.