Donderdag 28 juli 2016

Europa League: returns Heracles en AZ volgende week donderdag

In de Europa League heeft Heracles Almelo zijn Europese debuut in het eigen stadion bijna opgeluisterd met de volle buit tegen het Portugese FC Arouca, ware het niet dat de Heraclieden in de laatste minuut nog een tegentreffer moesten dulden: 1-1. Die deed de openingsgoal van Gladon van begin tweede helft deels teniet.

AZ
De wedstrijd van AZ, thuis tegen het Griekse PAS Giannina, is geëindigd in een 1-0 zege voor de Alkmaarders. Luckassen mag zich dankzij zijn doelpunt in de 36e minuut matchwinnaar noemen.

Uitwedstrijden Nederlandse clubs
Over exact een week zijn er voor de ploegen uit Almelo en Alkmaar de returns. De formatie van John Stegeman gaat met het gelijkspel op zak op donderdag 4 augustus om 19.00 uur beginnen aan de return in Portugal. Op diezelfde dag, eveneens om 19.00 uur, komt in Griekenland de ploeg van John van den Brom in actie om de 1-0 voorsprong te verdedigen.