VOETBAL OP TV | LIVE KIJKEN | WEDSTRIJD, ZENDER, KANAAL, TIJD


Voetbal_op_tv.jpg

Live voetbal kijken op tv. Welke wedstrijden zijn er vandaag, vanavond, morgen en de rest van deze week live op tv te zien? Bekijk het uitzendschema met voorbeschouwing, de wedstrijden, nabeschouwing en de samenvattingen. Zie op welke zenders en hoe laat de uitzendingen zijn van de Champions League, Europa League, Conference League, KNVB Beker, Nederlands elftal, Nederlands vrouwenelftal en Jong Oranje. Uitgezonden door de NOS (Studio Sport, NPO 1, NPO 2, NPO 3), RTL7, de kanalen van Ziggo Sport, ESPN en Talpa (Veronica, SBS6, SBS9).

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Champions_League_op_tv.jpg

Champions League op tv kijken kan op zender RTL 7 en op de kanalen van Ziggo Sport. RTL 7 is het open kanaal. Betaalzender Ziggo zendt in de groepsfase een andere wedstrijd uit dan op RTL 7. Vanaf de achtste finales zendt Ziggo elke Champions League-avond tegelijkertijd verschillende wedstrijden in zijn geheel live uit. Ook is er Champions League Switch, het live schakelprogramma met alle goals en hoogtepunten. Klik verder voor het actuele uitzendschema, tijden en kanalen.


UEFA EUROPA LEAGUE

Europa_League_welke_zender_waar_te_zien_op_tv.jpg

Europa League op tv kijken kan op zender Veronica en op de kanalen van ESPN. Veronica is één van de open kanalen van Talpa. Een deel van de Europa League-wedstrijden, zoals in de voorrondes, kan via Talpa ook te zien zijn bij SBS6 of Net5. Betaalzender ESPN spreidt de live registraties van wedstrijden in de Europa League uit over de kanalen ESPN, ESPN 2, ESPN 3, ESPN 4 en ESPN Extra. Hetzelfde geldt voor Studio Europa, analyses, samenvattingen, en voor- en nabeschouwingen. Klik verder voor het uitzendschema met alle wedstrijden en begintijden van de uitzendingen.


UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Europa_Conference_League_op_tv.jpg

Conference League op tv kijken kan op zender Veronica en op de kanalen van ESPN. Veronica is één van de open kanalen van Talpa. Een deel van de UEFA Europa Conference League-wedstrijden, zoals in de voorrondes, kan via Talpa ook te zien zijn bij SBS6 of Net5. Betaalzender ESPN zendt de live registraties van wedstrijden in de Conference League uit op ESPN, ESPN 2, ESPN 3, ESPN 4 en ESPN Extra. Hetzelfde geldt voor Studio Europa, analyses, samenvattingen, en voor- en nabeschouwingen. Klik verder voor het Conference League tv uitzendschema met actuele affiches en tijden.


TOTO KNVB BEKER

KNVB_Beker_op_tv_live_wedstrijden_samenvattingen.jpg

TOTO KNVB Beker op tv kijken kan op zender FOX van ESPN, op verschillende kanalen van ESPN zelf en deels op tv-zender Veronica. FOX is het open kanaal. De KNVB bekerwedstrijden op ESPN zijn live te zien op mogelijk, en afwisselend, ESPN, ESPN 2, ESPN 3, ESPN 4 of ESPN Extra. Hetzelfde geldt voor de samenvattingen van de KNVB Beker en de analyses. Klik verder voor het actuele KNVB Bekertoernooi tv uitzendschema: welke aanstaande wedstrijd(en), wanneer en hoe laat.


ORANJE / NEDERLANDS ELFTAL

Oranje_op_tv.jpg

Nederlands elftal op tv kijken kan bij de NOS, via NPO 1, NPO 2 en/of NPO 3 (NPO Zapp). De wedstrijden van Oranje zijn bij de publieke omroep live te zien. Dat geldt, in elk geval t/m 2022, voor zowel de oefeninterlands, kwalificatiewedstrijden voor EK en WK, het wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar en de UEFA Nations League. Analyses, voorbeschouwing, nabeschouwing, interviews en de samenvatting van elk Oranjeduel zijn eveneens onderdeel van de uitzendingen van NOS / Studio Sport. Oranje live zien op televisie: komende wedstrijd(en), NOS-kanalen en tijdstippen.


ORANJE VROUWEN / LEEUWINNEN

Leeuwinnen_op_tv.jpg

OranjeLeeuwinnen op tv kijken kan bij de NOS, op zender NPO 1, NPO 2 of NPO3 (NPO Zapp), en op Eurosport en via ESPN. De NOS heeft tot en met 2024 de uitzendrechten van de kwalificatiewedstrijden voor het WK, het WK 2023, de Olympische Spelen, oefeninterlands en het EK Vrouwen in Engeland in 2022. Hetzelfde geldt voor de kwalificatie van het EK Vrouwen 2025. Onder meer de duels tijdens het Tournoi de France komen op tv via Eurosport. Ook de analyses, voorbeschouwingen, nabeschouwingen, interviews en samenvattingen van Oranje Vrouwen zijn op tv te zien via de NOS / Studio Sport. Leeuwinnen op televisie: wedstrijd(en), kanalen en begintijden.


JONG ORANJE / NEDERLAND ONDER 21

Jong_Oranje_op_tv.jpg

Jong Oranje op tv kijken kan bij de NOS en op ESPN. De uitzendrechten van Jong Oranje op tv zijn in handen van ESPN. De zender brengt de wedstrijden van dit nationale team live in beeld via kanaal ESPN, ESPN 2, ESPN 3, ESPN 4, ESPN 5 en/of ESPN Extra. Hetzelfde geldt voor de interviews vooraf en na afloop. Het EK voor Onder 21 is (mogelijk) ook te zien bij de NOS. Dit elftal speelt overwegend oefeninterlands, EK-kwalificatiewedstrijden en EK eindronden. Bekijk wanneer en hoe laat Jong Oranje live op tv te zien is.


VROUWENVOETBAL / UEFA EK 2022

EK_Vrouwen_op_tv.jpg

EK Vrouwen op tv kijken kan bij de NOS. Het EK vrouwenvoetbal 2022 (het uitgestelde EURO 2021) is op tv te zien bij de publieke omroep. Deze zender heeft in Nederland de uitzendrechten van het UEFA Europees kampioenschap bij de vrouwen in 2022. Alle wedstrijden worden live uitgezonden op NPO, via NPO 1, NPO 2 en NPO Zapp / NPO 3. De wedstrijden kun je kijken bij het programma NOS Studio Sport. De NOS verzorgt ook de livestream van deze wedstrijden op het UEFA Women's Euro 2022 in Engeland. Dit doet de publieke zender via NOS.nl en de NOS App. Bekijk wanneer en hoe laat het EK Vrouwen live op tv te zien is.